Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Expoziție de pictură – Carmen Vînău: „Vibrații aurii”

01 iun. 2022 - 19 iun. 2022

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Istorie a Moldovei și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași invită publicul să viziteze, în perioada 3 – 19 iunie 2022, la Muzeul Unirii din Iași, expoziția de pictură „Vibrații aurii”, semnată de plasticiana Carmen Vînău.

Membru stagiar a UAP Iași, Carmen Vînău a absolvit Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design, Secția Monumentală și are în portofoliu diverse participări la expoziții colective în România, Spania, Portugalia, Italia, activitatea sa fiind răsplătită cu numeroase diplome de excelență la expozițiile naționale.

În creațiile sale, artista pledează pentru bucurie și speranță, aducând în fața publicului contrastul între negrul care limitează, decupează formele pline de culoare din lucrările sale, încălzit de lumina galbenă ce apare ca un leit motiv și inundă privirile.

Vernisajul va avea loc vineri, 3 iunie 2022, începând cu ora 18.00, invitații speciali ai evenimentului fiind membrii band-ului ieșean „Bavardage”.

Vă așteptăm cu drag!

  • Data: 01 iun. 2022 - 19 iun. 2022
  • Locație:Muzeul Unirii, 3 – 19 iunie 2022
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.