Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Expoziția de pictură și obiect ”The Journey” – Erna Judith Berger Moise

22 sept. 2023 - 08 oct. 2023

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași organizează, la Muzeul Unirii (str. Alexandru Lăpușneanu, nr. 14), în perioada 22 septembrie – 8 octombrie 2023, expoziția de pictură și obiect ”The Journey”, semnată de Erna Judith Berger Moise.
Absolventă a Liceului de Artă din Târgu-Mureș, Erna Judith Berger Moise a urmat cursurile Facultății de Arte textile și modă ”Shenkar” Ramat Gan din Israel și ale Facultății de Arte Decorative din cadrul Academiei de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu” din București.
Erna Judith Berger Moise este un artist plastic din zona artei decorative, textile – imprimerie, cu un background de arte textile, tapiserie haute-lisse, folosind în creațiile sale tehnicile Jacquard, Tufting, serigrafie cu sită.
Expoziția ”The Journey”, etalată pe simezele Muzeului Unirii din Iași, aduce în atenția publicului lucrări ce îmbină tematica simbolistică, zoomorfă, antropomorfă, decorativă într-o tehnică mixtă proprie pe carton, într-o manieră particulară miniaturii.
Vernisajul va avea loc vineri, 22 septembrie 2023, ora 18.00, la Muzeul Unirii. Curatorul expoziției este dr. Brîndușa Munteanu, având-o ca invitat pe criticul de artă dr. Maria Bilașevschi.

  • Data: 22 sept. 2023 - 08 oct. 2023

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.