Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

REFRESH Video Art Award – Termenii și Condițiile concursului

”REFRESH – Young Art(ist)s Refreshing Heritage Sites” este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă, ca parte a Anului Patrimoniului Cultural European – 2018, implementat de Združenje zgodovinskih mest Slovenije (Asociația Orașelor Istorice, Slovenia), în calitate de lider, și partenerii săi: ITACA – Asociația de Dezvoltare Locală din Abruzzo, Italia, Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași, România și Fundația Universitară San Antonio din Murcia, Spania.

Proiectul, care a început în mai 2018, are o durată de 18 luni și are ca scop revigorarea siturilor de patrimoniu prin aducerea acestora în atenția tinerilor artiști din țările participante, dar nu exclusiv. Ca modalitate de atingere a acestui scop a fost conceput concursul Refresh Video Art Award, ale cărui reguli de implementare le lansăm acum.

Toți cei interesați să participe la acest concurs sunt invitați să citească cu atenție Termenii și Condițiile REFRESH Video Art Award și să trimită creațiile lor în atenția comitetului organizator urmând procedura indicată în acest document (art. 7 și 8). Juriul va desemna un câștigător – un singur artist sau o singură echipă – care va primi un primi un premiu de 1000 EUR și va beneficia de diseminare la nivel european a lucrării selectate (art. 24). Perioada de trimitere a creațiilor este cuprinsă între 20 decembrie 2018 și 30 septembrie 2019, iar câștigătorul va fi anunțat după data de 31 octombrie 2019.

Termenii și Condițiile concursului REFRESH Video Art Award sunt publicate pe situl www.refresheurope.eu și pe website-urile tuturor organizatorilor.

În cazul în care este nevoie de lămuriri, nu ezitați să ne contactați la adresa euprojectrefresh@gmail.com

Organizatorii concursului REFRESH Video Art Award

Termenii și Condițiile concursului REFRESH Video Art Award

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.