Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Expoziția „Metaphors Are to Thought What Waves Are to Sea”

20 mai 2023 - 28 mai 2023

Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) organizează în perioada 19 – 28 mai, la Palatul Culturii, o amplă serie de evenimente, incluzând expoziții de artă, workshop-uri și proiecții de film, în cadrul celei de a III-a ediții Romanian Creative Week (RCW).

„Metaphors Are to Thought What Waves Are to Sea”

Muzeul de Artă va găzdui și expoziția „Metaphors Are to Thought What Waves Are to Sea”, prin intermediul căreia opt artiști români din generații diferite oferă un adevărat spectacol de pictură, sculptură, desen, video și fotografie. Vernisajul este programat pentru 20 mai, de la ora 18.30.

Programul complet al Romanian Creative Week 2023 poate fi consultat aici: https://romaniancreativeweek.ro/program/

Despre Romanian Creative Week

Aflat la a III-a ediţie, Romanian Creative Week este organizat de Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC). Înfiinţată la Iaşi, în 2011, FEPIC a organizat peste 50 de acţiuni de promovare naţională şi internaţională a industriilor creative româneşti. Partenerii FEPIC în organizarea RCW sunt: Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, Palas, Ministerul Culturii, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Universitatea „Al. I. Cuza” Iași și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași.

  • Data: 20 mai 2023 - 28 mai 2023

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.