Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Expoziția BRUSHES and DUST deschisă la Palatul Culturii

10 mai 2022 - 30 mai 2022

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Artă anunță, în calitatea sa de partener, organizarea expoziției BRUSHES and DUST, un eveniment inclus în programul Romanian Creative Week Iași (RCW), dedicat industriilor creative românești. Astfel, în perioada 21 – 30 mai 2022, la Palatul Culturii, publicul ieșean, și nu numai, este invitat la o incursiune ȋn peisajul creatorilor contemporani de artă din Iaşi: Felix Aftene, Vladlen Babcinețchi, Gabriel Caloian, Claudiu Ciobanu, Marinela Ciobanu, Adrian Crîșmaru, Rodica Crîșmaru, Valentina Druțu și Sorin Pătrășcan, care într-o manieră integratoare, spontană şi totuşi profund personală ne prezintă o altă viziune asupra lumii.

Văzute în ansamblu, lucrările expuse radiază diferite niveluri de semnificaţie şi de realitate interioară, momentele de profunzime propuse de artişti fiind strâns legate de înţelegerea artei ca proces evocator nu doar al talentului, ci și al unor veritabile hărţi conceptuale şi sentimentale, în egală măsură.

Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 21 mai 2022, ora 11.00, la Palatul Culturii, în prezența autorilor și a curatorului Maria Bilașevschi.

  • Data: 10 mai 2022 - 30 mai 2022
  • Locație:Palatul Culturii Iasi
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.