Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Atelier de scriere creativă pentru pacienți

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în calitate de instituție beneficiară a ACREDITĂRII ERASMUS (cod de acreditare 2020-1-RO01-KA120-ADU-095246) pentru perioada 2021-2027, continuă seria activităților adresate publicului aflat în dificultate.
Democratizarea culturii, accesibilizarea patrimoniului pentru toate categoriile de public, inclusiv pentru cei care se confruntă cu afecțiuni grave ale stării de sănătate sunt concepte fundamentale ale discursului muzeal contemporan care, prin colaborarea cu Institutul Regional de Oncologie Iași și cu Asociația Bolnavilor de Cancer, capătă forme concrete de materializare.
Astfel, în data de 13 septembrie 2023, cu începere de la 16.00, va avea loc online un atelier de scriere creativă pentru pacienți intitulat sugestiv „Eminescu peste generații”. Cuvântul și mai ales cuvântul scris se caracterizează printr-o extraordinară capacitate terapeutică deoarece simplul gest de a scrie impulsionează pe cei aflați în suferință, le dă curaj, încredere, voință de a-și atinge obiectivele.
Atelierul online va beneficia de coordonarea de specialitate asigurată de d-na psiholog dr. Roxana Postolică.

 

 

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.