Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ziua Internațională a Muzeelor Recital „Vissi d’Arte” la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

18 mai 2023 @ 15:00

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, invită publicul la Recitalul „Vissi d’Arte”, sustinut de tineri artiști ieșeni, joi, 18 mai 2023, de la ora 15.00, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”.

Evenimentul muzical, organizat sub egida Zilei Internaționale a Muzeelor, va fi susținut de Cosmina Elena Băluță-Spînu, Claudia Nastor, Mara Sterian, Cătălin Apostol și Dumitrie Pădurariu, în coordonarea prof. univ. dr. Cristina Simionescu Fântână. La pian: conf. univ. dr. Cezara Petrescu și conf. univ. dr. Brîndușa Tudor. Programul cuprinde lucrări din creația compozitorilor: G. B. Pergolesi, W.A. Mozart, G. Verdi, G. Puccini, S. Rachmaninov, I. Runcu.

Ziua Internaţională a Muzeelor, marcată în fiecare an pe data de 18 mai, a fost instituită în anul 1977 de către Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM), cu scopul de a recunoaşte rolul acestor instituţii în dezvoltarea societăţii. Tema din acest an este „Muzeele, Sustenabilitatea și Starea de bine”, evenimentul muzical propus cu această ocazie având rolul de a genera o dinamică pozitivă la nivelul comunității.

Vizitatorii sunt așteptați în această zi de sărbătoare a muzeelor să se bucure, gratuit, de expozițiile deschise în toate obiectivele din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași. Detalii, pe site: www.palatulculturii.ro

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
18 mai 2023
Oră:
15:00

Organizator

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași

Loc de desfășurare

Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”
Strada Mihail Kogălniceanu nr. 11
Iași, Iași 700454 România
+ Hartă Google
Telefon:
+40 232 258 422
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.