Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ/ Atelier de decorat ouă

17 aprilie 2024 @ 10:00 - 2 mai 2024 @ 15:00

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, cu sprijinul Muzeului Etnografic al Moldovei, organizează la Palatul Culturii, în perioada 17 aprilie – 2 mai 2024, o nouă serie de evenimente sub genericul DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ: Atelier de decorat ouă.

În cadrul acestor ateliere tematice, publicul este invitat să descopere legende, tehnici și simboluri folosite pentru decorarea ouălor. „Să faceți asta în fiecare an, la acest timp, în amintirea mea, să vopsiți ouă”, spune o legendă populară care face trimitere la cel mai important moment al creștinismului, Sărbătoarea Paștelui.

Atelierele de decorat ouă se desfășoară în Sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii, și includ o scurtă vizită în expoziția „Sărbătoarea. Artă și spiritualitate” din cadrul Muzeului Etnografic al Moldovei.

Adresate participanților cu vârsta de peste 7 ani, atelierele au o durată de aproximativ 60 de minute și se desfășoară pentru grupuri formate din min. 5 – max. 20 de persoane, prețul unui bilet fiind de 20 de lei/ persoană.

Participarea se face pe bază de programare prin telefon, la numărul 0232.275.979, interior 116, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Atelierele DICE.

Detalii

Începe:
17 aprilie 2024 @ 10:00
Se termină:
2 mai 2024 @ 15:00
Eveniment Categories:
, , ,

Loc de desfășurare

Palatul Culturii Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.