Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

Cursul ”Programe educative în instituțiile culturale”, la Palatul Culturii, în perioada 10-12 octombrie 2016

21 septembrie 2016 – 12 octombrie 2016

Conceput pentru a răspunde nevoilor de pregătire în domeniul educației non-formale ale personalului din instituții de cultură, cursul se adresează muzeografilor, consilierilor, referenților responsabili de comunicarea mesajului muzeal într-o manieră ce vizează educarea publicului de toate vârstele.

Complexul Muzeal Național ”Moldova” anunță desfășurarea în perioada 10-12 octombrie 2016 a cursului de formare profesională ”Programe educative în instituțiile culturale”, ce va fi susținut de lectori ai Institutului Național pentru Cercetare și Formare Profesională București.

Conceput pentru a răspunde nevoilor de pregătire în domeniul educației non-formale ale personalului din instituții de cultură, cursul se adresează muzeografilor, consilierilor, referenților responsabili de comunicarea mesajului muzeal într-o manieră ce vizează educarea publicului de toate vârstele și cu precădere a celui tânăr și foarte tânăr, dar poate fi urmat și de bibliotecari, cercetători, inspectori de specialitate sau alți angajați din instituții de profil care au în atribuții astfel de sarcini.

Cursul se va desfășura la Palatul Culturii în Sala ”Henri Coandă” și se va desfășura între orele 10 – 18, cu o pauză de prânz de o oră.

Taxa de participare este de 300 Ron/ persoană, iar formularul de înscriere se găsește la adresa http://www.culturadata.ro/inscriere/ . Eventualele cheltuieli de cazare și transport sunt în sarcina participanților.

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.