Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

Conferința internațională de arhitectură NEW CITIES, la Palatul Culturii din Iași

13 octombrie 2016 – 19 octombrie 2016

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași va găzdui marți, 18 octombrie, între orele 9.00 și 18.00, la Palatul Culturii, în Sala „Henri Coandă”, Conferința inspirațională internațională „Viitorul în Arhitectura de Patrimoniu, Educație și Sănătate” – NEW CITIES din Iași, organizată de Asociația „ProEvent” și Ordinul Arhitecților din România.

Arhitecți din 6 țări vor participa la Iași la Conferința „Viitorul în Arhitectura de Patrimoniu, Educație și Sănătate” care va avea loc la Palatul Culturii, în data de 18 octombrie.

Evenimentul, cu participare internațională, se adresează arhitecților, antreprenorilor, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari, oamenilor de cultură, reprezentanților mediului universitar și ai administrației locale.

Conferința inspirațională internațională despre Viitorul în Arhitectura de Patrimoniu, Educație și Sănătate – NEW CITIES din Iași face parte din programul Romanian Building Awards, eveniment de recunoaștere a excelenței în proiectarea și execuția spațiilor construite, realizat cu scopul edificării unei culturi a calității și a celebrării spațiului construit ca o componentă esențială a vieții noastre. Conferința este organizată de asociația culturală ProEvent și Ordinul Arhitecților din România și este susținută de Primăria Municipiului Iași, ABplus events, Complexul Muzeal Național „Moldova” și companii inovatoare cu soluții pentru arhitectură.

Participarea la eveniment se face pe baza inregistrării pe pagina evenimentului: rba.share-architects.com

Despre NEW CITIES, pe Facebook

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.