Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

BIGC – Bienala Internațională de Gravură Contemporană/ International Contemporary Engraving Biennale (II), N-E, Iași, 2017

05 iulie 2017 – 26 septembrie 2017

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iaşi şi Muzeul Naţional de Artă al Moldovei din Chişinău – Republica Moldova, derulează în perioada 28 iunie – 15 noiembrie 2017, proiectul Bienala Internaţională de Gravură Contemporană, ediţia a II-a, N-E, IAŞI, 2017, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. 

BIGC- Bienala Internațională de Gravură Contemporană, ediția a II-a, N/E, Iași 2017 urmărește creșterea vizibilității artei ieșene pe plan local, național, regional și internațional, îmbogățirea patrimoniului muzeal, promovarea principiilor și valorificarea în scopuri educative a învățământului artistic universitar și post universitar.

Proiectul cuprinde organizarea unei expoziții – concurs, care se adresează artiştilor plastici profesionişti, dar și studenţilor din anii terminali şi masteranzilor instituţiilor de învăţământ superior artistic, din ţară şi din străinătate.

Înscrierea pentru participarea la expoziția-concurs se efectuează online, în perioada 6 iulie – 27 august 2017. Participarea este gratuită, nu se percepe nicio taxă de înscriere, artiştii fiind însă încurajaţi să doneze lucrări pentru îmbogăţirea patrimoniului Muzeului de Artă din Iaşi. Termenul limită de recepționare a lucrărilor este 15 septembrie 2017. Selecţia lucrărilor şi stabilirea premiilor va fi realizată în data de 18 septembrie 2017.

Vernisajul și premierea vor avea loc în data de 26 septembrie 2017, ora 18.00, la Palatul Culturii, la Muzeul de Artă. Cu aceeași ocazie, va fi lansat și catalogul Bienalei, care va fi acordat în mod gratuit tuturor participanților. Detalii privind regulamentul acestui concurs, formularul online de înscriere, actul de donație pot fi consultate pe www.palatulculturii.ro. Pentru mai multe informații puteți să contactați organizatorii la adresa bienala.gravura.iasi@gmail.com .

Formular de participare / Application Form / Formulaire d’inscription

Fișiere atașate:

1.BIGC- Regulament de participare

2.BIGC – Rules

3.BIGC – Conditions de participation

4.BIGC – ACT DONATIE

5.BIGC – CONTRAT DE DON

6.BIGC – LETTER OF DONATION

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.