Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

BIGC- Bienala Internațională de Gravură Contemporană ediția a III-a, N/E, Iași 2019

20 iunie 2019 – 15 noiembrie 2019

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iaşi şi Muzeul Naţional de Artă al Moldovei din Chişinău – Republica Moldova și Casa de Cultură „Mihai Ursachi” Iași, derulează în perioada 20 iunie – 15 noiembrie 2019, proiectul Bienala Internaţională de Gravură Contemporană, ediţia a III-a, N-E, IAŞI, 2019, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

BIGC – Bienala Internațională de Gravură Contemporană, ediția a III-a, N/E, Iași 2019 urmărește creșterea vizibilității artei ieșene pe plan local, național, regional și internațional, îmbogățirea patrimoniului muzeal, promovarea principiilor și valorificarea în scopuri educative a învățământului artistic universitar și post universitar.

Concursul este deschis pentru artiştii plastici profesionişti, studenţii din anii terminali şi masteranzi ai instituţiilor de învăţământ superior artistic, din ţară şi din străinatate. Lucrările de licenţă nu vor fi admise.
Înscrierea pentru participarea la expoziția-concurs se efectuează online, în perioada 20 iunie – 5 septembrie 2019. Termenul limită de recepționare a lucrărilor este 5 septembrie 2019.

Participarea este gratuită, nu se percepe nicio taxă de înscriere, artiştii fiind însă încurajaţi să doneze lucrări pentru îmbogăţirea patrimoniului Muzeului de Artă Iaşi.

Vernisajul expozitiei și decernarea premiilor vor avea loc în data de 4 octombrie 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii din Iași. După data de 25 octombrie 2019, expoziţia va fi itinerată la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei din Chişinău, Republica Moldova.

Detalii privind regulamentul acestui concurs, formularul online de înscriere, actul de donație pot fi consultate pe www.palatulculturii.ro. Pentru mai multe informații puteți să contactați organizatorii la adresa bienala.gravura.iasi@gmail.com . Valentina Druțu – director proiect.

Formular de înscriere

Act donatie EN 2019

Act donatie FR 2019

 Act donatie RO 2019

Application Form En 2019

 Regulament BIGC N-E Iasi 2019 FINAL[2227]

Regulament FR

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.