Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

Apel deschis pentru selecţie de voluntari

06 mai 2016 – 15 octombrie 2016

 Complexul Muzeal Naţional MOLDOVA Iaşi – Departamentul Relaţii publice, proiecte, programe şi marketing cultural lansează un program de voluntariat care va permite participanţilor să ia contact cu universul muzeologiei şi să pătrundă în tainele comunicării muzeale, în contextul redeschiderii pentru public a Palatului Culturii.

Sunt căutate persoane cu vârsta de minim 18 ani, care deţin cunoştinţe avansate de limba engleză şi foarte bune abilităţi de comunicare. Cunoaşterea unei alte limbi de circulaţie internaţională (franceză, germană, spaniolă sau italiană) constituie un avantaj.

Vă rugăm trimiteţi CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa de email: coralia.costas@palatulculturii.ro Doar persoanele selectate vor fi contactate şi invitate la un interviu pentru testarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

La finalul programului de voluntariat, care se va desfăşura în perioada 15 mai – 15 octombrie 2016, participanţii vor primi o adeverinţă care va confirma implicarea lor, precum şi o recomandare în baza activităţii derulate.

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.