Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Back to all Post

ANUNȚ Selecție participanți – Proiectul Erasmus Plus EdICIM

11 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019

Complexul Muzeal Naţional MOLDOVA Iaşi a depus și câștigat proiectul Erasmus Plus cu titlul „Educatia Incluzivă în Contexte Inter- și Multiculturale: reducerea marginalizării prin metodologii adaptate beneficiarilor procesului de învățare”, în cadrul Acțiunii Cheie 1, Proiecte de mobilitate, categoria Educația adulților.

În acest context, vor fi organizate trei cursuri de câte 5 zile fiecare, care vor implica participarea a 6 angajați ai instituției noastre la fiecare dintre acestea.

Cursurile vor avea următoarea tematică și se vor desfășura conform următorului calendar:

– 11-15 noiembrie, Madrid, Spania, „Introducere în educația interculturală”,
– 10-14 februarie, Valencia, Spania, „Metodologii incluzive în clasă”,
– Martie, Lymassol, Cipru, „Practici comportamentale și cognitive în domeniul educației adulților în mediul muzeal” (de confirmat cu exactitate perioada și titlul).

Persoanele interesate sunt invitate să depună la secretariatul instituției un dosar de candidatură care să conțină CV actualizat (format Europass) și scrisoare de intenție în care să se evidențieze motivația pentru participare, elementele din experiența lor profesională care îi califică și care demonstrează interesul lor față de tema propusă, precum și modalitatea în care intenționează să aplice cele învățate în activitatea lor ulterioară.

Participanții trebuie să fie buni cunoscători ai limbii engleze (scris și vorbit) și să desfășoare în mod curent activități educaționale și de comunicare în limba engleză prin care patrimoniul devine accesibil publicului larg, inclusiv pentru persoanele cu nevoi speciale.

Pentru primul curs, dosarele de candidatură trebuie depuse până la data de 18 octombrie 2019, ora 11. Dosarele vor fi selectate de o comisie, ce se va întruni vineri 18 octombrie ora 12 și care va fi formată din:

Dr. Lăcrămioara Stratulat, Manager

Dr. Monica Nănescu, șef secție, Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”
Victor Munteanu, șef secție, Muzeul Etnografic al Moldovei.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Add Your Comment

© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.