Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Romanian Creative Week: „3…2..1! Never too early to prepare”

15 mai 2024 - 26 mai 2024
Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în calitate de partener al Federaţiei Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) în organizarea celei de-a IV-a ediții a Romanian Creative Week, invită publicul la Palatul Culturii din Iași, pentru a participa la o amplă serie de expoziții, lansări de carte și spectacole, care va prilejui întâlnirea cu artiști, arhitecți și antreprenori.

La Muzeul de Artă poate fi vizitată expoziția „3…2..1! Never too early to prepare”, reunind lucrări ce depășesc impulsul de a crea conexiuni în timp și spațiu, prin activarea unor nostalgii, utopii ori distopii, subversiuni, fluctuații între îndoială și speranță. Curatori: Felix Aftene și Maria Bilașevski.

De asemenea, în Rotonda Muzeului de Artă, publicul este invitat să descopere „Hub | Epretext Gallery” – o intervenție solo a artistei Ana Adam cu seria de lucrări „Care-i firul uitat care mă leagă pe mine de mine?/ What’s the forgotten thread that connects me to myself?”. Tema este un poem personal, creat dintr-o viziune feminină, despre relația foarte intimă a conștiinței ca proces introspectiv. Lucrările constau într-un număr variabil de perne, ale căror huse au, fiecare, un text brodat de artistă. 

Program: 10.00 – 17.00 (ora 16.30, ultima intrare).

La aceste expoziții, intrarea este liberă.

Detalii despre programul Romanian Creative Week pot fi obținute pe aplicația RCW, creată de echipa Centric și disponibilă pe Google Play și Apple Store. Aplicația oferă participanților o experiență inedită, prin intermediul unui modul de realitate augmentată.

  • Data: 15 mai 2024 - 26 mai 2024
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.