Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Deschis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Recital „Camera Copiilor” susținut de Maria Tovba

3 iunie 2023 @ 17:00 - 18:00

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, invită publicul la Recitalul „Camera Copiilor”, susținut de Maria Tovba, sâmbătă, 3 iunie 2023, de la ora 17.00, în Sala „Henri Coandă” de la Palatul Culturii.

Organizat în preajma Zilei Internaționale a Copilului, evenimentul muzical reunește cele șapte romanțe din ciclul „Camera Copiilor” de Modest Petrovici Musorgski, compus între anii 1868 și 1872. Este prima creație a compozitorului care reușește să depășească frontiere, făcând o incursiune în cultura europeană, prin intermediul copilăriei. Musorgski prezintă lumii o superbă călătorie în minunata lume a copiilor, ce readuce în suflet bucuria și parfumul amintirilor.

Originară din Republica Moldova, Maria Tovba este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Din 2021, este studentă la Master, în cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași – Facultatea de Interpretare Muzicală, sectia Canto, la clasa Lect. Univ. Dr. Lăcrămioara – Maria Hrubaru Roată. Este, de asemenea, colaborator al Operei Naționale Române Iași.

La acest eveniment, intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
3 iunie 2023
Oră:
17:00 - 18:00
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.