Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferință de închidere a proiectului „Tangoterapia și rolul său în recuperarea pacienților cu boala Parkinson” (ed. a II-a)

15 noiembrie 2023 @ 12:00 - 13:30

Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația Cetățenilor Implicați în Comunitate Iași, invită publicul să participe, miercuri, 15 noiembrie 2023, de la ora 12.00, la conferința de închidere a proiectului „Tangoterapia și rolul său în recuperarea pacienților cu boala Parkinson – ediția a II-a”.

Programul conferinței cuprinde: prezentarea rezultatelor proiectului și obiective viitoare; lansarea ghidului de buzunar de informare, prim ajutor și bune practici legate de boala Parkinson; lansarea unui calendar ilustrat cu fotografii în care se regăsesc o parte din beneficiarii și voluntarii proiectului, rezultat al unui proiect fotografic manifest și al unei expoziții de fotografie, parte din campania de conștientizare a populației asupra bolii Parkinson, a impactului psiho-social și economic al acesteia; prezentarea rezultatelor cercetării inițiate în prima ediție, prin care s-a urmărit măsurarea repetată a unor indicatori; sesiune de întrebări și răspunsuri.

Inițiat și coordonat de Anca Ciliac, Director Proiecte, Parteneriate și P.R. în cadrul Asociației Cetățenilor Implicați în Comunitate Iași, proiectul este realizat în colaborare cu Școala de tango argentinian „Tango Feliz” Iași, cu sprijinul comunității de tango din Iași, și co-finanțat cu fonduri nerambursabile de Primăria Municipiului Iași, în baza legii 350/ 2005.

Detalii

Dată:
15 noiembrie 2023
Oră:
12:00 - 13:30
Eveniment Categories:
,
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.