Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Deschis acum
Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Deschis acum
Temele abordate cu această ocazie sunt concentrate în jurul moto-ului „Fiecare asistent social este un COPIL şi are o FAMILIE”.
În cadrul seminarului, participanţii vor învăța să deprindă tehnici și modalități de soluționare a situațiilor de crize familiale, precum și abilități de ascultare și interacționare cu copiii și cu membrii familiei extinse. Vor fi dezbătute probleme ce țin de noile modalități de organizare a familiei contemporane, precum și de importanța atașamentului față de copii, față de părinți, și a creării legăturilor dintre copil și membrii familiei extinse.
Evenimentul este gratuit și acreditat cu 2 credite profesionale pentru asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România. Detalii se pot obține la tel. 0740 041 580 sau adresa e-mail: cnasriasi@gmail.com.
Acest proiect face parte din strategia de implicare a asistenţilor sociali din județele Moldovei în perfecţionarea serviciilor oferite în sistemul de asistență socială din mediul guvernamental și non- guvernamental.
Organizatorii conferinței sunt Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R.), Complexul Muzeal Național Moldova Iași, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi și Asociația Pro Roma, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” – Specializarea Asistenţă Socială, Facultatea de Teologie Romano-Catolică – Secţia Asistenţă Socială și Asociaţia „Aproape de Oameni” Iaşi.