Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ateliere de lectură la Palatul Culturii: „Povești muzicale”

10 iunie 2023 @ 16:00 - 17 iunie 2023 @ 17:00

Atelierele de lectură pentru copii „Povești muzicale”, animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, continuă sâmbătă, 10 și 17 iunie 2023, începând cu ora 16.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii.

Muzica clasică este cunoscută pentru numeroasele beneficii asupra dezvoltării cognitive și emoționale a copiilor. Prin intermediul poveștilor semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura „Nemi”), la atelierele interactive „Povești muzicale”, copiii își pot îmbogăți cunoștințele și se pot conecta cu lumea artistică. Educația prin cultură le stimulează creativitatea, le dezvoltă abilitățile cognitive și le dezvăluie frumusețea artei.
Programările se pot face la adresa de e-mail operapentrucopii@yahoo.com. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii.

„Povești muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College, Biserica „Sf. Nicolae Domnesc” Iași și Editura „Nemi” București.

Detalii

Începe:
10 iunie 2023 @ 16:00
Se termină:
17 iunie 2023 @ 17:00
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.