Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Atelier de pictură: „Peisajul marin”

10 iulie 2024 @ 10:00 - 11 octombrie 2024 @ 15:00

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, cu sprijinul Muzeului de Artă inaugurează pe data de 15 mai 2024, o nouă temă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii: „Peisajul marin”.

Pasionații de artă sunt invitați să admire o serie de tablouri din colecția Muzeului de Artă, precum: „Peisaj din Sulina”, de Marius Bunescu, „Peisaj cu bărci”, de Rodica Maniu Mutzner,  „Balcic”, de Cecilia Cuțescu Storck, „Vedere la țărmul mării”, de Ștefan Dimitrescu. După această scurtă incursiune în muzeu, participanții vor picta un peisaj marin, în Sala de Educație Muzeală. Prezentarea cuprinde și informații din domeniul geografic, care permit o mai bună cunoaștere a spațiului  maritim, consacrat ca fiind o atracție constantă pentru artiști, de-a lungul timpului.

Atelierul, cu o durată de aproximativ 90 de minute, se adresează grupurilor de minim 5 – maxim 20 de persoane, prețul unui bilet fiind de 20 lei/ persoană. Programările se pot face la numărul de telefon 0232.275.979, interior 116 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Atelierele DICE.

 

Atelierele DICE (Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ) tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, capitalizând importanța acestuia, comunicând într-o manieră atractivă informații relevante și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.  

Detalii

Începe:
10 iulie 2024 @ 10:00
Se termină:
11 octombrie 2024 @ 15:00
Eveniment Categories:
,
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.