Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Vezi toate Expozițiile

Expoziția de grafică și monotip „Trasee” a artistului Florin Pînzariu

21 aug. 2018 - 02 sept. 2018

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Artă, organizează la Palatul Culturii din Iași, expoziția de grafică și monotip „Trasee” a artistului Florin Pînzariu. Expoziția poate fi vizitată în perioada 21 august – 2 septembrie 2018, la Palatul Culturii, în spațiul Muzeului de Artă – Rotonda de la etajul I.

Născut în 1969, Florin Pînzariu este în prezent asistent doctorand la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și abordează comunicarea vizuală atât din perspectiva tehnologiilor comunicaționale, cât și din cea a proiectării mesajului vizual. Cei peste 20 de ani de activitate art-directorială derulată în mai multe tipuri de media, de la edituri, tipografii, advertising, cât și aplicații web, vor forma interesul acestuia pentru arhitecturarea semnelor iconice.
Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași din anul 2000, artistul Florin Pînzariu a deschis numeroase expoziţii personale şi a participat la expoziții de grup şi evenimente artistice din întreaga lume.

  • Data: 21 aug. 2018 - 02 sept. 2018
  • Locație:Muzeul de Artă
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.