Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Deschis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Despre muzee la o nouă ediție „Bun venit la UAIC”

28 septembrie 2024 @ 10:00 - 30 septembrie 2024 @ 17:00

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași este partener în derularea celei de-a XIII-a ediții a evenimentului „Bun venit la UAIC”, organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), în perioada 28 – 30 septembrie 2024 și dedicat informării și orientării studenților din anul I.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, studenții UAIC vor fi întâmpinați, la standurile amenajate în fața Universității, de studenţi din ani mai mari, asociaţii studenţeşti, angajați din cadrul Universităţii și reprezentanți ai instituțiilor de cultură și companiilor din Iași.

La standul „Informații despre studenție”, bobocii vor primi informații relevante despre viața de student (burse, mobilități studențești, cazare, biblioteci etc) și un pachet de bun-venit, care îi va ajuta să se orienteze și să se integreze mai ușor în comunitatea academică a UAIC: ghidul studentului, harta campusului, materiale despre serviciile Universității, despre oportunitățile de carieră etc.

Încă din prima zi, studenții sunt invitați să descopere locurile emblematice ale Universității și ale orașului în care își vor petrece anii studenției.

Detalii, pe site-ul organizatorului principal.

Detalii

Începe:
28 septembrie 2024 @ 10:00
Se termină:
30 septembrie 2024 @ 17:00

Organizator

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași

Loc de desfășurare

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.