Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Concert la Palat: Cătălin Răducanu – „Un artist, un pian și un țambal”

1 octombrie 2024 @ 19:00 - 20:00

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Ateneul Național din Iași invită publicul la un nou eveniment sub genericul „Concert la Palat”.

Marți, 1 octombrie 2024, începând cu ora 19.00, va avea loc un recital extraordinar susținut de Cătălin Răducanu – „Un artist, un pian și un țambal”.

Pianistul Cătălin Răducanu, tânăr muzician provenind dintr-o veche familie de lăutari, începe prima ediție a Turneului Național Un artist, un pian și un țambal – clasic, jazz, folclor. Din august până în octombrie, în comunități din întreaga țară, de la Ateneul Român, până la cele mai îndepărtate sate ale ţării, pianistul îşi propune să spargă barierele culturale, sociale și etnice dintre stilurile muzicale.

Cătălin Răducanu: „Aş dori ca prin intermediul acestui turneu să explorez trăiri artistice care să îmi mobilizeze forța interioară pentru susținerea unui repertoriu divers, incitant. Propun o călătorie muzicală plină de culoare, prin intermediul pianului și țambalului, adresată deopotrivă minții și sufletului publicului. Menirea mea ca interpret și ca improvizator este aceea de a sluji arta la cel mai înalt nivel”.

Detalii

Dată:
1 octombrie 2024
Oră:
19:00 - 20:00
Eveniment Category:
Site web:
https://www.ateneuiasi.ro/class/concert-la-palat-catalin-raducanu/

Organizator

Ateneul Național din Iași

Loc de desfășurare

Palatul Culturii – Sala „Henri Coandă”
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.