Atelierele DICE

 

 

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași organizează o serie de ateliere de educație muzeală, sub genericul DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ, cu scopul de a valorifica patrimoniul și expozițiile temporare disponibile în Palatul Culturii și din perspectiva formării culturale.

Adresate celor tineri și foarte tineri, Atelierele DICE abordează diverse teme: „Tainele ceramicii Cucuteni”, „Lumea animalelor fantastice”, „Eu, tu și florile”, „(Auto)Portretul”, „Atelier de țesut la gherghef”, „Mărțișoare”,  „Palatul Culturii din Iași - istorie și arhitectură” etc.

Acestea vor avea o durată de 60 - 90 minute și sunt destinate grupurilor formate din minimum 4 - maximum 20 de persoane. Profesorii care însoțesc grupuri de 10 copii beneficiază de intrare gratuită. 

Participanții au posibilitatea de a alege între diverse variante de preț: 10 lei/ 15 lei/ 20 lei, în funcție de tematica atelierului și de materialele necesare.

Pentru detalii și programare, persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze la numărul de telefon: 0232 275979, int. 116 sau 142.

Convinși că educația de calitate a copiilor de astăzi asigură dezvoltarea armonioasă a adulților de mâine, vă așteptăm cu drag la atelierele de la Palat, pentru a descoperi împreună frumusețea, poate nebănuită, a patrimoniului.

 

 

 

 

Un nou atelier DICE: „Palatul Culturii din Iași - istorie și arhitectură”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații publice, marketing, logistică, proiecte, programe și cu sprijinul activ al muzeelor din structura sa, derulează, sub genericul D(istractiv) - I(nteractiv) - C(reativ) - E(ducativ)”, ateliere care tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, capitalizând importanța acestuia, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.

Tema „Palatul Culturii din Iași - istorie și arhitectură” răspunde interesului manifestat de vizitatori de-a lungul timpului cu privire la acest edificiu - simbol al urbei ieșene.

YouTube: „Palatul Culturii din Iași - istorie și arhitectură”

Atelierele se vor desfășura zilnic, între orele 10.00 și 16.00, de marți până vineri, cu ultima intrare la ora 15.30. Pentru ziua de sâmbătă, este necesară programarea, cu cel puțin o zi înainte, la numărul de telefon 0232 275979, int. 116 sau 142.
Numărul participanților va fi cuprins între minimum 4 și maximum 20, cu respectarea măsurilor de prevenire a transmiterii virusului pe întreaga durată a activității. Prețul unui bilet de atelier cu această temă este de 15 lei/ persoană, iar durata este de aproximativ 30 de minute.

Vă așteptăm cu drag! Pentru orice detalii, nu ezitați să ne contactați.