Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Închis acum

A A A
Deficiențe de auz Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate Deficiențe de mobilitate
Toate evenimentele

Atelier interactiv pentru copii „Povești muzicale”

sâmbătă, 7 ianuarie 2023
Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe invită publicul la un nou eveniment sub titulatura „Povești muzicale”, care va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie 2023, începând cu ora 16.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii din Iași.

Recomandate copiilor cu vârsta de minimum 6 ani, atelierele sunt animate de Dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, care propune o reîntâlnire cu volumele semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura „Nemi”): „Enescu și hora razelor de soare”, „Vivaldi și cele patru anotimpuri”, „Bach și orga fermecată”, „Mozart și curcubeul muzical”, „Beethoven și furtuna de sunete”, „Chopin și balada stropilor de ploaie”, „Ceaikovski și dansul notelor de argint” și „Paganini și capriciile magice”. Prin intermediul jocurilor interactive, copiii vor învăța despre viața compozitorilor, dar și despre tempo-uri, semne și instrumente muzicale.

Programările se pot face la adresa de e-mail operapentrucopii@yahoo.com. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.

„Povești muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College, Biserica „Sf. Nicolae Domnesc” Iași și Editura „Nemi” București.

  • Organizator: Ateliere DICE
  • Telefon: 0232.275.979 (interior 116)
  • Email: ateliereledice@palatulculturii.ro
  • Website: https://www.facebook.com/ateliereledice/
  • Tip: ATELIERELE DICE
  • Perioadă: 7 ianuarie 2023 - 16:00 - 17:00
  • Loc de desfășurare:Palatul Culturii Iași
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.