Palatul Culturii: Deschis Miercuri – Duminică 10-17 | Închis Luni, Marți, Sărbători legale | Deschis acum

A A A
Deficiențe de auz Deficiențe de auz
Deficiențe de comunicare Deficiențe de comunicare
Deficiențe de mobilitate Deficiențe de mobilitate
Toate evenimentele

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

19 aprilie 2020, 10:00 - 29 aprilie 2021, 17:00

Atelierele DICE de la Palatul Culturii, derulate de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, cu sprijinul activ al muzeelor din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, invită publicul său să intre în atmosfera de sărbătoare a Paștelui prin participarea la atelierele de decorat ouă. În perioada 20 -29 aprilie 2021, vă așteptăm la Palatul Culturii, să descoperim împreună legende, tehnici și simboluri folosite pentru decorarea ouălelor.

Activitatea practică se va desfașura în sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii, nu înainte ca participanții să viziteze expoziția „Sărbătoarea în comunitatea religioasă” organizată de Muzeului Etnografic al Moldovei.
Atelierul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 6 ani și durează aproximativ 90 de minute, prețul unui bilet fiind de 15 lei/pers. Numărul de participanți este în conformitate cu regulile sanitare impuse la data desfășurării atelierului.
Atelierele DICE tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, capitalizând importanța acestuia, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă. „Tainele ceramicii Cucuteni”, „Eu, tu și florile”, „(Auto)Portretul”, „Atelier de țesut la gherghef”, Palatul Culturii din Iași – istorie și arhitectură”, Atelier de scriere creativă – „Povești fantastice în Iași”, „Eminescu peste Generații”, „Poezie DADA”, „Ceasul: o călătorie în timp” sunt doar câteva dintre temele propuse către publicul tânăr.
Programările se fac la numărul de telefon 0232. 275. 979, interior 116, sau prin mesaj privat pe pagina Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte.

  • Organizator: Ateliere DICE
  • Telefon: 0232.275.979 (interior 116)
  • Email: ateliereledice@palatulculturii.ro
  • Website: https://www.facebook.com/ateliereledice/
  • Tip: ATELIERELE DICE
  • Perioadă: 19 aprilie 2020 - 10:00 29 aprilie 2021 - 17:00
  • Loc de desfășurare:Palatul Culturii Iași, Sala de Educație Muzeală
© 2022 Complexul Muzeal Național „Moldova”, Iași. Toate drepturile rezervate.