Complexul Muzeal Național Moldova Iași
Complexul Muzeal Național Moldova Iași
24 noiembrie 2017 - 29 noiembrie 2017

Solicitare ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea pregătirii achiziției directe - Spectrometru portabil cu tub de raze X, model S1 TITAN

 Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să depuneți ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea pregătirii  achiziției directe pentru încheierea unui contract de furnizare: Spectrometru portabil cu tub de raze X, model S1 TITAN.Textul solicitării de ofertă se găsește în fișierul atașat.

24 noiembrie 2017 - 29 noiembrie 2017

Solicitare ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea pregătirii achiziției directe pentru încheierea unui contract de furnizare: Imprimantă multifuncțională A3 color

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să depuneți ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea pregătirii  achiziției directe pentru încheierea unui contract de furnizare: Imprimantă multifuncțională A3 color Textul solicitării de ofertă se gaseşte în fişierul ataşat.

18 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017

Solicitare ofertă servicii de proiectare pentru împrejmuire gard la Muzeul „Al. I. Cuza” de la Ruginoasa

 Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să depuneți ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea achiziției directe pentru încheierea unui contract servicii de proiectare pentru împrejmuire gard la Muzeul „Al. I. Cuza” de la Ruginoasa.

17 august 2017 - 31 decembrie 2017

Solicitare ofertă contract de lucrări de renovare

Complexul Muzeal Național ”Moldova” Iași vă invită să depuneți ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea pregătirii achiziției directe pentru încheierea unui contract de servicii.

17 iulie 2017 - 31 decembrie 2017

Solicitare ofertă pentru contract de servicii cadastrale (dezmembrare și reintabulare) la Muzeul Al. I. Cuza de la Ruginoasa

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să depuneți ofertă în cadrul procesului de consultare a pieței în vederea achiziției directe pentru încheierea unui contract de servicii cadastrale (dezmembrare și reintabulare) la Muzeul „Al. I. Cuza” de la Ruginoasa.